• Foto's ?

  Ik kreeg een paar mailtjes,en sms-jes..met de vraag of ik geen foto's heb getrokken in Parijs deze keer,omdat ze niet op de blog komen.

  Ah maar ja,off course i did! 350 om precies te zijn,waarvan een kleine selectie binnenkort hier wel eens zal verschijnen.First things first...zieke kindjes verzorgen,en verslagen en artikels schrijven.

  138.JPG

   

 • Kleine meisjes worden stilaan groot..

  Mixed emotions..

  Vanmorgen is Alissa ingeschreven op school.2 maart mag ze alvast nog eens een uurtje gaan meespelen in haar toekomstige klasje.En op 14 maart start ze haar schoolcarriere,in het instapklasje van juf Vicky

  http://www.klimopschool.be

  Waar is dat kleine baby'tje naartoe ??!

  Alissafeest2.jpg

   

  040.JPG

  041.JPG

  063.JPG

 • Het komt wel goed allemaal..

  Eigenlijk heb ik dit al regelmatig gezegd in mijn leven "ik heb zoveel mensen rondom mij die mij graag zien,die mij graag hebben,die om mij geven,dus echt geen reden tot klagen"

  Ik ga het nog eens zeggen.In tijden van nood kent m'n zijn ware vrienden.Ik prijs mij gelukkig.Ze waren er,op een enkeling na.

  Ik was door allerlei redenen mijn 'drive' kwijt.Ik kon mezelf niet meer vinden.Niet vijf voor twaalf,maar eerder vijf na twaalf.Een heel akelig gevoel voor iemand die altijd zo enorm bij de zaak is en kan blijven.En dan ga je twijfelen.Twijfelen aan alles.Tegenslag of slecht nieuws heeft mij er nooit onder gekregen,dat was ook nu niet het geval.Eerder een midlifecrisis-achtig iets..En dan denk je "ik zoek 'de wereld' niet meer op,ik wil 'de wereld' niet meer opzoeken,laat 'de wereld' nu maar eens tot mij komen.En hoe anders ik er eerst over dacht,'de wereld' kwam.Mailtjes,sms-jes,telefoons,bezoekjes,..echt massaal.

  Lieve mensen allemaal,het komt allemaal wel goed.Een héle dikke merci voor de vele lieve woorden en daden!!Geef het nog een beetje tijd,en dan ben 'IK' er weer helemaal terug...

  Een heel wijs en lief iemand fluisterde mij in 'stop de energie die je niet in je gezin steekt nu eens helemaal en alleen in jezelf'.Dat was ik eigenlijk al aan het doen,eventjes afsluiten van 'de wereld',en mezelf terugvinden.

  Gesteund door het idee dat 'de wereld' er echt voor me is,begin ik weer stukken van mezelf terug te vinden.Dat gaat helaas ook gepaard met dingen die vanaf nu anders moeten en waar anderen mss niet zo heel gelukkig mee gaan zijn.

  In de zoektocht naar mezelf kwam ik iets tegen.Iets waar ik heel veel jaren geleden al eens van geproefd heb,en dat helemaal voor herhaling vatbaar was,maar door omstandigheden niet gelukt.En waarvan ik nu acuut iets heb van 'het is nu, of het is nooit' Het is niet zo'n evident 'ding',verre van,maar buiten alle verwachting in zei manlief 'ga ervoor,als dat echt is wat je wil'

  Direct de koe bij de horens gepakt,een telefoontje en een lang gesprek,en vanavond de grote test.Nu of nooit wordt NU.Best wel hééél spannend,en ik hoop uit de grond van mijn hart dat het allemaal gaat meevallen,want mijn hoofd kan het héél goed gebruiken...