• Ziekenhuistijden..

  De vermoeidheid slaat kei-hard toe. "zou je dan eens niet in je bed kruipen en een beetje slapen?"..Ik hoor het jullie zo denken.

  Been there,done that.It didn't work.

  T'is nu 3u47.Mijn hoofd is nog teveel bezig met 'processing'

  Misschien dat het bijwerken van de blog wat afleiding brengt.

  Ik had nogthans weinig om over te klagen de laatste tijd.

  Nadia kwam op bezoek met Jolientje.Groot en klein amuseerde zich !

  010.JPG

  Uit eten met Heidi,in Wilrijk.

   

  017.JPG

  Op bezoek bij Inge,dat was weeral veel te lang geleden..

  020.JPG

  021.JPG

  Een tijdje terug is de meter van Toon ook nog langsgekomen.door beider drukke agenda's was het lezen van de nieuwjaarsbrief er nog niet van gekomen.Dus zijn ze komen eten,hebben we Toon z'n verjaardag gevierd, het werd een leuke dag.En altijd een plezier om een paar van Eddy* zijn kleinkinderen terug te zien.

  066.JPG

  067.JPG

  069.JPG

  070.JPG

  073.JPG

  075.JPG

  081.JPG

  083.JPG

  een uitstap met de kids,altijd genieten.

   

  006.JPG

  032.JPG

  015.JPG

  024.JPG

  002.JPG

  We zijn een paar dagen gaan uitwaaien in Ouddorp,aan het Grevelingenmeer.

  012.JPG

  015.JPG

  027.JPG

  060.JPG

  061.JPG

  058.JPG

  066.JPG

  074.JPG

  084.JPG

  087.JPG

  088.JPG

  077.JPG

  098.JPG

  016.JPG

  En dit is Alissa die na het zwemmen weer naar de kleedkamer moet..

  022.JPG

   

   

  Ok,ook iets minder leuk,ik moest met de zoon naar het uza vorige week dinsdag.Maar ook daar maken we het beste van.En s'middags,na de verplichtingen,een seintje van mijn lieve vriendin Heidi *ben ook net klaar met daan int ziekenhuis,jullie al rond ?Afspraak Antwerpen centrum sewes ?*

  OK,done !een hapje eten in de pizza hut.En dan de zoo in met de kids.Man,wat deed dat deugd !!!Je kon de lente bijna proeven..Een stralende zon,aangenaam temperatuurtje,nog aangenamer gezelschap.Gewoon GENIETEN.

  08032011044.jpg

  08032011050.jpg

  08032011049.jpg

  Wij zijn dikke vrienden en wij delen een mp3-speler..

  08032011051.jpg

  We waren bij de reptielen..ik was al een eindje verderop,kijken waar onze jongens uithingen toen ik achter mij hoorde roepen 'hé Chris,kom is zien!'

  Tja..

  08032011045.jpg

  De zon bracht duidelijk het beste in de reptieltjes naar boven..

  08032011048.jpg

  Het was héél plezant in de zoo die dag Knipogen ..

  Bij de uitgang zag ik me daar toch een stel prachtige benen..allé,t'is te zeggen..een stel tijgerprint-panty's.Jawatte..daar moest ik toch een foto'ke van pakken.Waarop de 2 oogjes van ons Heidi mij aankeken op een manier die boekdelen sprak,en er een lachske naar boven kwam.

  08032011053.jpg

  Tja,de zon brengt ook het beste in mij naar boven,mijn lieve Heidi..Maar dat wist ze blijkbaar al,want kreeg s'avonds een sms-je ' dankjewel voor de hele leuke namiddag.een romantische avond gewenst,met of zonder panty's Knipogen'

  Enkele dagen terug nog zo'n toffe dag gehad.Waar is da feesje ?Hier is da feesje !een feestje onder de vrienden.Weer helemaal bijgebabbeld,de toekomstplanning overlopen,serieus veel gelachen.

  008.JPG

   

  K'heb  Eric kunnen overtuigen om dit van de zomer nog eens over te doen.Een paar pintjes en een fleske wijn..ge kunt er één en ander mee bereiken soms .. Omkopen ?Nee,dat kennen we niet zenne..

  Ik tel al af !

  DSC06443 (2).jpg

  Ik heb mijn collega's ook een keertje kunnen kloppen bij den bowling.Proficiat aan mezelf.Maar t'was vooral plezant.

  012.JPG

  Afgesloten met een zalig etentje in Zandhoven.

  Maar dan..

  Onze 2 kinderen zagen er beetje pips uit.Begonnen te hoesten.Begonnen meer te hoesten.en nog meer..

  Zondagavond ging Alissa snel achteruit.Ze werd wel heel kort van adem,had zichtbaar veel last,kreeg koorts,..alarmbellen.

  Waar ze al een tijdje zo hard naar uitkeek,wat maandag haar grote dag had moeten zijn,ging uiteindelijk niet door :haar allereerste schooldag.Mijn moederhart brak.

  Maar bij deze een hele dikke merci aan haar meter,die een echt superlief 'succes op je eerste schooldag'- sms-je stuurde s'morgens in alle vroegte aan haar metekindje.Dat deed mijn moederhart dan weer smelten,en is weer een bevestiging dat Alissa het heeft getroffen met haar lieve meter,net als Toon.

  We hebben een ziekenhuisopname bij haar nipt kunnen vermijden,maar ze heeft het serieus te pakken,vraagt veel verzorging.Is zielig om zien,we hopen dat ze snel weer beter is.

  We zien ze veel liever zo: boordevol deugnietenplannen..

  014.JPG

  Maandag was ook een dag uza met Toon gepland.Om 9u30 zei de longarts na onderzoek en na het zien van de resultaten van de testen 'Christel,we gaan hem hier houden,opname.Infuus tot 31 maart' Tot 15u int ziekenhuis gezeten.De opnameafdeling lag helemaal vol.Dus ik mocht hem nog eventjes mee naar huis pakken.Morgen moeten we hem binnenbrengen voor opname.

  Maar vandaag moesten we alweer in het uza zijn(allé ja,technisch gezien was dat gisteren).Bij dermatologie,voor opvolging.Hij sukkelt al van begin oktober met een heel ernstige huiduitslag.de dermatologe heeft in al die maanden al vanalles en nog wat gezegd wat het zou kunnen zijn,en als het puntje bij paaltje kwam was het dat telkens niet.Ok,toegegeven,geduld is niet één van mijn positieve eigenschappen,nooit geweest.Maar ik vind van mezelf dat ik nu toch lang genoeg geduldig was geweest.Mijn kind ziet af !!ik kan veel hebben,maar genoeg is genoeg,en dan kom ik als een leeuwin op voor mijn welpjes !D'r moet dringend iets gebeuren.Maar dat hadden ze intussen ook zelf in de gaten.

  Want daar was dan Dr Evert,de 'nieuwe' dokter.Hij onderzocht Toon,en ging weg.

  Om dan een tijdje later terug te komen.

  'Mevrouw,we weten wat het is'. Dit gaat naar alle waarschijnlijkheid niet goed aankomen,probeer niet te erg te schrikken.. 

  Chance dat ik toen op een stoel zat sech ! OH...-MY...-GOD !!

  Het is nie mogelijk.. Ja,helaas wel mevrouw.

  En toen heb ik inwendig eens héél hard gevloekt.Ik vond dat het gepermitteerd was.

  Vanop dat punt is alles in een stroomversnelling gekomen,en heb ik de rest van de dag een beetje in een roes gezeten.Vermits het heel belangrijk is dat de behandeling zo snel mogelijk wordt gestart gaan we daar morgen mee beginnen.Toon gaat de komende weken in het ziekenhuis opgevolgd worden verder.

  Wie hem graag een kaartje stuurt,houd je vooral niet in.

  UZA

  T.a.v. Toon Van Dyck

  Opnameafdeling B5

  Wilrijkstraat 10

  2650 Edegem

  We gaan intense tijden tegemoet,maar we slaan er ons als gezin wel door.Enerzijds 'opgelucht' dat we weten waar we aan toe zijn nu,anderzijds had ik het ergens liever niet geweten.

  Er zijn nogal wat mensen ongerust, lieten ze me weten,ze zijn bang dat ik terug in die put geraak van een tijdje terug.

  Niet doen,don't worry.I'll be fine !

  Ik ga hier afsluiten en proberen toch nog een beetje te slapen.

  En een héél speciaal welgemeend dankwoord aan mijn 2 schatten.Els voor de massale telefoonsteun.En Heidi voor de logistieke steun,maar vooral voor de letterlijke schouder om op uit te huilen.

   

  .bedankt22.gif

   

   

 • Soms..

  zijn er gewoon niet meer woorden nodig.

  al-mijn-liefde.jpg

 • Tempus omnia revelat

  En hoe hard je ook situaties juist niet wil zien evolueren..wat gebeurd gebeurd.Niks aan te doen.Je wereld veranderd,en je moet loslaten.

  en dan doe je heel hard je best om het beste van de situatie te maken.Je zet je erover,en denkt 'het zal allemaal wel meevallen'

  Vandaag denk ik " who am i fooling,t'valt helemaal niet mee"  Ik wil dit niet.

  Maar soms kan je niet anders in het leven dan gewoon accepteren.En wat het beste voor de andere is voor ogen houden.

  Necessitate coactus..

  Dura necessitas

  Enfin,vanavond feesten in Brecht en dan met de valiezen op pad,vakantie !Waar we naartoe gaan kan ik niet anders dan de kleuren weer zien,je kan er gewoon niet naast kijken ginder.En misschien breng ik ze wel mee..

  De doos pijnstillers gaat mee,en hopen dat ik het uithoud.De pijn wordt erger,de pijnstillers verzwaren...Afwachten dus.

  30 maart nog één onderzoek,en op 4 april het verdict.

  Héél toevallig is 4 april ook zo'n dag voor één van mijn héél dierbare vriendinnen.Alle vingers gekruisd,en we hopen op het beste.

  We pinnen ons vast op de leuke dingen.1 april..een pure relaxavond.We starten met een aperitiefje bij haar thuis,om te eindigen in de jaccuzi onder de sterrenhemel in boetfort na een avond zalig wellness- genieten.Het is héél welkom !

  Tot volgende week .

  http://www.youtube.com/watch?v=4O-B3hzYhdM

   

   

 • And just when..

  And just when you think 'everything is great',faith kicks in and brings you right back to reality..

   

  Ik ben van het principe 'when life throws you lemons,add vodka and throw a party' Daarom sta ik ook nog altijd met mijn twee voetjes op de grond.Onlangs een serieuze dip,je zou soms voor minder.Maar mij laten hangen,en toegeven,nee..niet mijn stijl.Ik had het helemaal onder controle terug.Heel veel zin in alles..Vrijdag een echte super dag achter de rug.Véél plannen ook.Ik had mijn leven helemaal terug.

  En dan komen die meneren in de witte jassen die zeggen 'zet de rem er maar terug op,want er is iets mis'

  Ik voel al een hele tijd nu dat er ergens iets niet klopt.Vage klachten,die toch meer uitgesproken werden.En de laatste dagen opvallend nog meer.Onderzoeken gehad in het ziekenhuis,gisteren nog een check-up.En die bevestigde wat ik al dacht.Achteruitgang. Geen reflexen meer in rechterbeen,beginnende verlammingsverschijnselen..er is iets mis.Er is een waarschijnlijke diagnose gevallen.Nog één onderzoek in het ziekenhuis zal ws de bevestiging geven.En ik duim mij te pletter dat de witte jassen er naast zitten.De schrik zit erin.

  Gelukkig heb ik een fantastische man aan mijn zijde,maar soms is een vrouwelijke touch oh zo nodig.Er zijn drie vriendinnen waar ik écht goed mee kan praten,maar halve woorden nodig.Toevallig hebben ze nu alle drie zelf serieuze 'issues',dus die gaan we niet nog meer belasten.

  Guy zei 'schrijf het van je af,dat doe je regelmatig op je blog'

  Voel ik mij nu beter ? Nee.

  Doe daar deze namiddag nog een ingreep bij waar ik écht zo hard tegenop zie,en liefst heel hard weg zou lopen.

  Ook héél veel geloop van en naar het uza met Toon.Het schema is niet mis.Ik kan zelfs op 14 maart mijn dochtertje niet zelf afhalen op school op haar allereerste schooldag.

  En nog iets anders waar ik nog niet kan beginnen met omschrijven wat dat met mij doet ...

  Het maakt het moeilijk het licht te blijven zien.

  'alles wordt mooier in zwart en wit'..ken je het liedje ?

  Wel,laat mij maar even in zwart en wit kijken,dan zie ik binnenkort de kleuren misschien beter.